Fortuna
50 LEI FĂRĂ DEPUNERE + 150 LEI LA PRIMELE 3 DEPUNERI
 • Live Stream
 • Android & IOS Apps
 • Bonus Cazino

Metode de plata:

 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Visa
 • Paysafe Card
 • Skrill
 • Neteller
 • Credit Card
18+| 150 lei + 50 lei la verificare, fără condiții de rulaj. Bonusurile necesită verificarea contului, buletin, telefon și email. Bonus la Verificare: 50 lei în puncte de loialitate în primele 5 zile de la înregistrare. Primele 3 depuneri de minim 50 lei aduc bonusuri de 50 lei fiecare, fără condiții de rulaj. Bonusurile pot fi folosite pentru cote mărite sau plasarea biletelor. Bonusul trebuie acceptat în 3 zile și intră în balanța Puncte de Loialitate. Pentru retragerea câștigurilor, suma depusă trebuie rulată cel puțin o dată. Bonus acordat o singură dată la primele 3 depuneri și verificarea completă a contului. Participarea implică respectarea termenilor și condițiilor bonusului.

Odată ce ai devenit membru Fortuna sigur vei dori să știi care sunt principalele metode de plată Fortuna și care sunt opțiunile pe care le ai pentru depozite și retrageri de fonduri din contul de membru. În acest articol, îți vom oferi cele mai actualizate informațiile legate de plățile pe care le poși face la casa de pariuri.

Metode de plata

💳 Ghid pas cu pas pentru diversele metode de plată Fortuna

Toți membrii operatorului – chiar dacă sunt membrii noi sau jucători cu experiență – sunt interesați de care sunt principalele metode de plată oferite de casa de pariuri. Știind aceste informații, este foarte ușor să plasezi depozite și să îți retragi banii din contul de membru.

În secțiunile de mai jos, îți vom explica totul legat de cum să plasez un depozit Fortuna, cum să efectuezi o retragere din contul Fortuna și alte detalii.

Metode de plata Fortuna

🙋 Cum să efectuezi un depozit Fortuna?

Pentru a efectua un depozit la Fortuna, trebuie să:

 1. Te loghezi în contul tău de membru
 2. Selectezi opțiunea DEPUNERE și introduci una dintre toate aceste metode de plată Fortuna valabile.

Efectuarea unui depozit depinde și de metoda de plată aleasă. Spre exemplu, pentru un depozit la această casă de pariuri Fortuna prin Skrill, adresa ta de email folosită pentru contul de Skrill trebuie să fie aceeași cu cea folosită la crearea de cont Fortuna. Odată ce știi ce sumă vrei să depui (în secțiunea Depunere din contul de membru), sistemul te va redirecționa către contul tău de Skrill pentru a confirma plata.

La fel se va întâmpla și dacă faci un depozit prin Neteller. Diferența e că în acest caz, vei avea nevoie de ID-ul tău de Neteller și ID-ul de siguranță.

Ține cont că dacă efectuezi primul tău depozit imediat după crearea de cont nou de membru, poți să primești un bonus de bun venit.

Cum să efectuezi o retragere Fortuna?

Pentru a cere o retragere de fonduri, procesul este foarte simplu:

 1. Loghează-te în contul tău de membru
 2. Selectează opțiunea Tranzacții
 3. Selectează opțiunea Retragere
 4. Alege metoda de plată preferată
 5. Introdu suma pe care vrei să o retragi
 6. Apasă pe butonul Retragere.

💳 Care sunt principalele metode de plată Fortuna?

Operatorul pune la dispoziția jucătorilor diverse metode de plată pe care poți să le selectezi. În tabelul de mai jos, vei găsi cele mai importante metode cu care poți să efectuezi un depozit Fortuna sau o retragere Fortuna în condițiile în care ai deja cont de membru.

Retrageri de fonduri

De asemenea, îți oferim detalii despre sumele minime și maxime care pot fi depuse, comisioanele percepute la tranzacție și timul de procesare pentru fiecare metodă de plată în parte.

Depunere FortunaSuma minimă/maximă pentru depozitComisioane de transferTimp de procesare
mastercard 25 de RON / 10.000 de RON0%Instant
Visa25 de RON / 10.000 de RON0%Instant
paysafecard25 de RON / 3.000 de RON0%Instant
neteller25 de RON / 10.000 de RON0%Instant
skrill25 de RON / 10.000 de RON0%Instant

În tabelul de mai jos, vei descoperi informații legate de sumele maxime și minime alocate per o retragere Fortuna, inclusiv detalii despre comisionaele de transfer și timpul necesar ca fondurile să ajungă în contul tău bancar.

Retragere FortunaSuma minimă/maximă pentru retragereComisioane de transferTimp de procesare
mastercard 50 de RON / 10.000 de RON0%Între 2 și 5 zile lucrătoare
Visa50 de RON / 10.000 de RON0%Între 2 și 5 zile lucrătoare
transfer bancar100 RON / 60.000 de RON0%Între 2 și 5 zile lucrătoare
neteller50 de RON / 10.000 de RON0%Instant
skrill50 de RON / 10.000 de RON0%Instant

✨ Fortuna relații cu clienții: evaluare

Echipa Fortuna este tot timpul gata să te ajute. Așadar, dacă ai vreo întrebare legată de aceste metode de plată, poți să îi contactezi liniștit.

Metodele de contact sunt:

 • Apel telefonic: +4031 437 85 80
 • Formularul de contact: disponibil pe website
 • Email: [email protected]
 • Live chat: accessibil prin website.

Pentru mai multe detalii legate de analiza noastră Fortuna, te invităm să citești acest articol.

🙋 Întrebări frecvente legate de metodele de plata Fortuna

Operatorul nu percepe niciun comision pentru aceste metode de plată. Cu toate astea, furnizorul tău bancar poate adăuga anumite costuri per tranzacție.

Pentru a fi siguri că datele tale sunt în siguranță, operatorul poate să îți solicite anumite documente personale care să facă dovada identității în momentul în care îți creezi cont, de exemplu, cu un cod promo Fortuna.

Sumele maxime de retragere și depozitare depind în funcție de care metodele de plată Fortuna ai ales.

Timpul de procesare poate fi, de regulă instant la mai toate depozitele. În cazul retragerilor de fonduri prin carduri de debit, credit și transferuri bancare, acțiunea poate fi procesată în decurs de maximum 5 zile lucrătoare.

Pentru a anula o retragere din contul de membru Fortuna, îți recomandăm să intri în contact cu echipa de relații cu clienții.

Valuta acceptata de catre Fortuna este RON.

Da, toate metodele de plata prezentate mai sus, sunt valabile si pentru transferuri internationale.

Principalele metode de plată Fortuna sunt: agențiile Fortuna, card bancar (MasterCard/Visa/Maestro), Skrill, Neteller și Paysafecard.