Valid in

Romania

Verificat la:

24/07/2024

50 LEI FĂRĂ DEPUNERE + 150 LEI LA PRIMELE 3 DEPUNERI
 • Live Stream
 • Android & IOS Apps
 • Bonus Cazino

Metode de plata:

 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Visa
 • Paysafe Card
 • Skrill
 • Neteller
 • Credit Card
18+| 150 lei + 50 lei la verificare, fără condiții de rulaj. Bonusurile necesită verificarea contului, buletin, telefon și email. Bonus la Verificare: 50 lei în puncte de loialitate în primele 5 zile de la înregistrare. Primele 3 depuneri de minim 50 lei aduc bonusuri de 50 lei fiecare, fără condiții de rulaj. Bonusurile pot fi folosite pentru cote mărite sau plasarea biletelor. Bonusul trebuie acceptat în 3 zile și intră în balanța Puncte de Loialitate. Pentru retragerea câștigurilor, suma depusă trebuie rulată cel puțin o dată. Bonus acordat o singură dată la primele 3 depuneri și verificarea completă a contului. Participarea implică respectarea termenilor și condițiilor bonusului.

În acest articol dedicat analizei noastre, vei descoperi Fortuna păreri legate de bonusul de bun venit oferite de operator, piețe sportive și altele detailate în tabelul de mai jos.

✨ Clasificarea pe categorii

Cum îți deschizi un cont

Pentru a începe să joci la Fortuna, va trebui să îți deschizi un cont nou. Am testat și noi procesul de înregistrare și putem spune că este rapid și ușor de parcurs, în comparație cu alte platforme din România.

Iată pașii pe care va trebui să îi parcurgi pentru a te înregistra:

 1. Folosește ACEST LINK pentru a merge direct către pagina de înregistrare
 2. Completează formularul găsit acolo cu toate datele cerute – ai grijă ca acestea să fie corecte
 3. Alege bonusul de bun venit dorit și apasă pe butonul de „Înregistrare”
 4. Validează-ți adresa de email și numărul de telefon
 5. Verifică-ți identitatea prin transmiterea unei copii după cartea de identitate

🎁Fortuna Bonus

Comparativ cu alte oferte prezentate de diverși alți operatori de pe piață, bonusul de bun venit este relativ mic. Jucătorii noi pot să primească un bonus de bun venit de 500 LEI la crearea de cont nou.

Fortuna bonus – 500 LEI (sport)

Fortuna bonus pariuri sportive

Bonusul este ușor de obținut, dar nu este foarte mare în materie de câștig. Cu toate astea, există anumite reguli pe care trebuie să le îndeplinești. Suma maximă de care te poți bucura este de 500 LEI.

50 LEI FĂRĂ DEPUNERE + 150 LEI LA PRIMELE 3 DEPUNERI
18+| 150 lei + 50 lei la verificare, fără condiții de rulaj. Bonusurile necesită verificarea contului, buletin, telefon și email. Bonus la Verificare: 50 lei în puncte de loialitate în primele 5 zile de la înregistrare. Primele 3 depuneri de minim 50 lei aduc bonusuri de 50 lei fiecare, fără condiții de rulaj. Bonusurile pot fi folosite pentru cote mărite sau plasarea biletelor. Bonusul trebuie acceptat în 3 zile și intră în balanța Puncte de Loialitate. Pentru retragerea câștigurilor, suma depusă trebuie rulată cel puțin o dată. Bonus acordat o singură dată la primele 3 depuneri și verificarea completă a contului. Participarea implică respectarea termenilor și condițiilor bonusului.

Fortuna bonus – 1.200 free spins (Primele 300 fără depunere)

 1. Apasă pe butonul afisat mai jos (astfel vei fi redirecționat spre site-ul operatorului)
 2. Introdu datele tale personale în formularul de înscriere
 3. Depune primul depozit
 4. Începe să pariezi.
1200 Rotiri Gratuite- La 3×50 lei depunere
18+. Depunerea minimă pentru cele 3 bonusuri la depunere este de 50 lei. Rulajul bonusurilor este de x10 suma câștigului obținut în urma folosirii Rotirilor și se poate efectua doar la jocul Shining Crown. În cazul în care trec 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile la depunere. După 5 zile de la înregistrare nu vei mai putea obține bonusul pentru verificarea contului. Ai 3 zile la dispoziție de la acordare să accepți și să rulezi fiecare bonus in parte.

Fortuna piețe sportive

Atunci când vine vorba de numărul total de sporturi și evenimente pe care poți plasa pariuri, Fortuna vine cu o oferă destul de variată. În total, noi am găsit în fiecare moment cel puțin 30 de sporturi și evenimente, precum alegeri, pe care am putut să pariem.

Dacă este să vorbim de competiții, numărul lor este și mai mare.

De exemplu, atunci când vine vorba de fotbal, poți paria pe toate competițiile importante din România: Liga I, Liga II și Cupa României.

Totodată, la Fortuna am găsit și toate competițiile profesioniste din cele mai puternice campionate ale lumii. De exemplu, în Anglia poți paria pe primele 5 ligi, iar în Germania pe primele 4.

Nu lipsesc nici competițiile internaționale, fie ele de cluburi – Liga Campionilor, Liga Europa, Conference League, sau naționale – Campionatul Mondial, Euro, etc.

În afară de fotbal, la Fortuna mai poți paria pe toate competițiile de tenis din circuitele ATP, WTA, Challenger și ITF. Nu lipsesc, bineînțeles, turneele de Mare Șlem.  

La handbal, poți paria pe ligile din peste 10 țări, inclusiv cele din România, cât și pe competițiile internaționale.

Fortuna cote sportive

Șansele de câștig pe care le oferă operatorul sunt destul de bune când vine vorba de evenimentele majore, în special la fotbal. Unii operatori mai experimentați pot oferi cote sportive mai competitive decât această casă de pariuri.

📺 Servicii de pariuri live și live stream la Fortuna

La Fortuna poți plasa pariuri inclusiv în timpul desfășurării evenimentelor. Această opțiune este valabilă pentru majoritatea sporturilor pe care poți paria și ante-eveniment.

Cotele live sunt oarecum similare cu cele oferite de alte case de pariuri pe care le-am testat.

La secțiunea de Pariuri Live de la Fortuna am observat 2 mari plusuri în comparație cu ceilalți operatori. În primul rând, că poți paria live pe multe meciuri de esports comparativ cu alte case de pariuri.

Totodată, ai un buton care îți permite să vezi meciurile care sunt și transmise de Fortuna în live stream – pe care le poți urmări.

Fortuna Live stream

În categoria de Pariuri Live, vei vedea evenimentele în curs organizate pe zile și tipul de sport. Cu butonul de Search, poți să cauți un eveniment preferat în listă.

Alte activități pe platformă

În afară de pariuri sportive, la Fortuna găsești o gamă completă de jocuri de noroc. Astfel, în afară de pariuri sportive ai și zone de cazino, cazino live și jocuri virtuale.

În secțiunea cazino ai acces la peste 250 de sloturi și jocuri de masă. În secțiunea de Live Cazino te așteaptă mai multe mese de ruletă și blackjack cu mize foarte mici, începând de la doar 0,5 RON.  

În zona de virtuale poți paria pe diverse competiții sportive virtuale, precum fotbal, curse de cai, mașini și moto.

Totodată, recent a fost introdusă zona Bet Club unde poți vedea bilete puse de alți jucători și le poți folosi pentru inspirație.

📱 Aplicație mobilă la Fortuna

Când ne referim la Fortuna păreri, nu putem să nu vorbim și despre aplicația mobilă a casei de pariuri. Aceasta este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. Principalele caracteristici ale aplicației sunt:

 • Acces la contul de membru
 • Șansa de a pune pariuri înainte de meci cât și în timpul jocului
 • Meniu simplu cu interfață clară
 • Tranzacții sigure
 • Acces la biletele de joc – vezi aici cum sa verifici un bilet Fortuna
 • Peste 230 de cote/ evenimente importante
 • Pariu Instant, Maxikombi și Domino.
 • Touch ID – conecteaza-te cu o singura atingere
 • Statistici detaliate si analize direct in oferta

Instalare aplicație pe Android și iOS

Dacă dorești să accesezi platforma Fortuna de pe mobil, va trebui să instalezi mai întâi aplicația. Pașii pe care trebuie să îi parcurgi sunt similari pentru ambele tipuri de dispozitive, Android și iOS:

 1. Mergi la magazinul de aplicații și cauți Fortuna
 2. Alegi aplicația dorită – ai aplicații separate pentru pariuri și cazino
 3. Apeși butonul pentru instalarea aplicației
 4. Intri în aplicație și te loghezi în cont

În opinia noastră, tot procesul de instalare este la fel de simplu ca cel pentru oricare altă aplicație de pariuri sportive.

Securitate și licență

Fortuna este un operator licențiat de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN). Fortuna deține licența cu numărul L1160665W000326 valabilă de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

Existența licenței atestă și securitatea oferită. Practic, ONJN oferă licențe doar operatorilor care îndeplinesc cele mai noi și riguroase standarde de securitate. Acest lucru este valabil atât pentru platforma web cât și pentru aplicație.

În plus, aplicațiile mobile sunt testate și de către Google și Apple înainte de a fi adăugate în magazinele de aplicații.

Fortuna aplicatie mobila

💳 Metode de plată de la Fortuna

Metodele de plată acceptate de Fortuna sunt:

 • MasterCard, Visa, Maestro
 • Paysafecard, Skrill, Neteller
 • Cashpoint (agențiile casei de pariuri).

Timpul de procesare pentru depozite este instant și operatorul nu percepe niciun comision.

Depozite și retrageri de fonduri

Suma minimă pe care o poți depune este:

 • MasterCard, Visa, Skrill, Neteller, Paysafecard – 25 de RON
 • Visa – 25 de RON
 • Cashpoint – 10 RON.

Suma maximă pe care o poți depune este de:

 • MasterCard, Visa, Neteller, Skrill – 10.000 de RON
 • Cashpoint – 50.000 de RON
 • Paysafecard – 3.000 de RON.

Când vine vorba de retrageri de fonduri, trebuie să menționăm în acest articol Fortuna păreri că timpul de procesare diferă:

 • MasterCard, Visa, transfer bancar – între 2 și 5 zile lucrătoare
 • Cashpoint, Neteller, Skrill – Instant.

Sumele minimă pe care poți să o retragi este de:

 • MasterCard, Visa, Neteller, Skrill – 50 de RON
 • Cashpoint – 10 RON
 • Transfer bancar – 100 de RON.

Suma maximă care poate fi retrasă per tranzacție este de:

 • MasterCard, Visa, Neteller, Skrill – 10.000 de RON
 • Cashpoint – 30.000 de RON
 • Transfer bancar – 60.000 de RON.

⭐ Serviciul de relații cu clienții

Dacă vrei să afli mai multe despre Fortuna și serviciilor lor sau dacă ai vreo nelămurire, poți apela la serviciul lor prin:

 • Telefon: +4031 437 85 80
 • Formular de contact: direct pe site
 • Email: [email protected]
 • Live chat: accessibil prin website.

Serviciile de relații prin telefon, email și live chat sunt deschise în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00. Casa de pariuri are și o secțiune dedicată întrebărilor frecvente, ceea ce e un mare plus. Marele minus legat de casa de pariuri este că nu au serviciul de relații cu clienții 24/7.

✨ Scorul nostru final

Referitor la tot ce ai citit mai sus despre păreri Fortuna și analiza noastră despre Fortuna, putem spune că operatorul oferă multe motive pentru care merită să le încerci serviciile. Bonusul de bun venit poate fi obținut doar prin înregistrare ca membru nou. Din păcate nu este la fel de generos ca ofertele de creare de cont de la alți operatori. Daca vrei sa afli mai multe despre istoricul si reputatia Fortuna, nu ezita sa citesti acest articol.

✔️ Ce ne place

✔️  Selecție mare de piețe sportive

✔️  Aplicație mobilă pentru iOS și Android

✔️  Echipă de relații cu clienții prietenoasă

✔️Funcția Bet Club, unde poți copia biletele altor pariori

✔️Poți paria live pe multe meciuri de esports

✔️Jackpot-uri în fiecare vineri la ora 21

✔️Zona de forum unde poți discuta cu alți pariori

✔️Miza minimă la live cazino începând de la doar 0,5 RON

Ce nu ne place

❌ Metode puține de plată

❌  Bonus de bun venit nu foarte generos

❌ Departamentul de clienți nu este deschis 24 de ore/zi

❌Număr foarte mic mic de jocuri de cazino, doar în jur de 250

❌Mai puține transmisiuni live zilnice în comparație cu alte platforme

❌În zona de live cazino poți juca doar ruletă și blackjack

Pentru a te folosi de cel mai recent cod promo Fortuna, pe lângă acest articol cu păreri Fortuna, te invităm să citești acest articol despre pașii necesari să activezi oferta dedicată membrilor noi doar.

FAQ

Da, în momentul în care îți creezi un cont la Fortuna poți primi, dacă ești eligibil, un bonus de bun venit. Valoarea acestuia este de până la 500 de lei la pariuri sportive și 2.000 RON + 500 rotiri gratuite la cazino.

Da, poți plasa pariuri de pe mobil cu ajutorul aplicației mobile. Aceasta este disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

La Fortuna poți paria pe peste 20 de sporturi și alte evenimente, precum alegeri. Pentru fiecare sport poți alege din numeroase competiții. De exemplu, la fotbal poți paria pe toate ligile importante din România sau din principalele campionate europene.

La Fortuna îți poți retrage câștigurile folosind opțiuni precum card bancar, transfer bancar, Neteller, Skrill și Paysafecard.

Fortuna oferă o gamă largă de pariuri sportive, inclusiv pariuri pre-meci și

live, pariuri simple și combinate, pariuri pe handicap și multe altele.