Istoricul și reputația Fortuna: o privire asupra succesului în industria pariurilor

Fortuna este considerată, la ora actuală, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate case de pariuri din România. O stau dovadă atât recenziile utilizatorilor cât și parteneriatele încheiate în lumea sportului, semn al seriozității operatorului. În acest articol îți vom prezenta toate informațiile pe care trebuie să le știi despre istoricul și reputația Fortuna, atât pe piața din România cât și în străinătate.

Istoricul Fortuna: De la începuturi până astăzi

Fortuna activează pe piața din România, însă istoria companiei este mult mai veche. În secțiunile viitoare îți vom prezenta, pe scurt, cele mai importante evenimente din istoria companiei, atât în România cât și la nivel internațional.

Istoricul si Reputatia Fortuna

Inceputurile si Evolutia Platformei Fortuna

Cele mai importante momente din istoria companiei-mamă, sunt:

  • 1990 – Compania Fortuna Entertainment Group (FEG) este fondată la Praga.
  • 1991 – Compania se extinde în Slovacia.
  • 2005 – FEG se extinde în Polonia.
  • 2007 – Este lansată, în Slovacia, platforma de pariuri online.
  • 2015 – Se extinde în România prin brandul Fortuna.
  • 2016 – Lansează în România brandul Casa Pariurilor.
  • 2017 – Lansează în Cehia primul cazino online al companiei, sub brandul Fortuna.

Pe lângă acestea au mai fost și alte evenimente importante în istoria companiei, pe care le poți găsi pe site-ul internațional de prezentare.

Extinderea Fortuna pe piața românească

Așa cum am menționat în secțiunea anterioară, Fortuna a apărut pe piața din România în anul 2015, prin achiziția de către Fortuna Entertainment Group a companiei Hattrick Bet, care deținea brandul Publicbet.

În același an, pe lângă lansarea platformei online, Fortuna deschide simultan 411 agenții în întreaga țară.

În 2016, Fortuna obține și o licență din partea Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, L1160665W000326, valabilă până la 31 august 2026.

Odată cu obținerea licenței, Fortuna lansează în România și cazinoul online eFortuna, unde utilizatorii pot accesa cele mai cunoscute jocuri de cazino, inclusiv cu dealeri live.

Reputația Fortuna în industria pariurilor

Pe piața pariurilor, inclusiv cea din România, reputația înseamnă totul. În această secțiune îți vom prezenta mai multe informații despre reputația de care Fortuna se bucură la ora actuală în România.

Recenzii și opinii ale utilizatorilor

În general, Fortuna se bucură de recenzii bune și foarte bune din partea utilizatorilor din România. Acest lucru se poate vedea verificând recenziile lăsate de utilizatori pe diverse site-uri de specialitate și pe App Store de unde au descărcat aplicația Fortuna.

În opinia celor mai mulți utilizatori, atât aplicația Fortuna cât și platforma web sunt ușor de utilizat, de a plasa pariuri și de a retrage câștigurile.

Un alt punct forte al acestui operator îl reprezintă, conform părerilor utilizatorilor, bonusurile și promoțiile oferite. Mulți spun că au ajuns să își deschidă un cont la Fortuna datorită bonusului de bun venit, care este mai mare decât cel oferit de alți operatori din România. Vezi aici o recenzie dedicata si detaliata Fortuna.

Parteneriate și sponsorizări

Reputația unui operator din industria jocurilor de noroc este dată și de către parteneriatele și sponsorizările pe care acesta le încheie cu entități din lumea sportului. Și la acest capitol Fortuna se bucură de o imagine excelentă.

Cel mai mare parteneriat de acest fel a fost încheiat în 2017, când Fortuna a devenit sponsorul principal al Echipei Naționale de Fotbal a României. Acest parteneriat a fost încheiat pe o perioadă de 4 ani și a transformat Fortuna în unul dintre cele mai cunoscute branduri în România, fiind vizibil la toate meciurile naționalei României.

Dar acesta nu a fost singura echipă națională sponsorizată de Fortuna. Până în 2022, operatorul a fost și sponsor al Echipei Naționale de Futsal.

Totodată, cealaltă platformă de pariuri a Fortuna Entertainment Group, Casa Pariurilor, a fost în trecut sponsor al Ligii 1 de fotbal. La ora actuală, Casa Pariurilor este sponsor al Ligii secunde din România.

În afară de acestea, Fortuna mai are parteneriate încheiate cu diverse echipe și în celelalte țări europene în care operatorul este prezent. Printre acestea se numără Asociația de Fotbal a Cehiei și clubul polonez Legia Varșovia.

Fortuna: O privire asupra Viitorului

Chiar de la început, Fortuna a pus accent pe simplitate, motiv pentru care a creat un serviciu de pariere simplu și ușor de utilizat de către toți clienții săi.

Așa cum declară pe site, compania dorește să continue să ofere clienților săi o experiență inedită și o calitate a serviciilor ireproșabilă.

Astfel, este de așteptat ca Fortuna să își adapteze produsele și serviciile la tendințele pieii și la nevoile jucătorilor aflate într-o continuă evoluție.

Române de văzut însă cum noile tehnologii, precum blockchain-ul, inteligența artificială, realitatea virtuală și cea augmentată vor influența lumea jocurilor de noroc și cum se va adapta Fortuna la aceste modificări.

18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial